Inredning för sommarstugan

En sommarstuga kan användas som ditt eget speciella utrymme. Den kan förvandlas till en studio för att skriva, måla eller andra hantverksaktiviteter, eller helt enkelt bli ett utrymme för dig att koppla av i och njuta av din fritid. På soliga dagar ger en trädgårdsbyggnad eller ett trädgårdsrum också välkomstskugga från middagens hetta. Om du vill gå till en sommarstuga för en lantgård, välj en stil med kakeltak, fönster med små rutor och detaljer som ett väderstrå eller fönsterlådor. Välj en lugnande färgpalett med neutrala och pastellfärgade färger och tvätt träklädsel med blekt lövgrönt. Det finns många val och saker att tänka på, men våra sommarstuga idéer bör ge dig all inspiration du behöver.

Sommarstuga idéer för alla trädgårdar

Använd en sommarstuga för att söka skugga under de hetaste delarna av dagen. Håll syftet enkelt med en stor bänkplats som kan fungera som en dagbädd, fylld med kuddar för att göra det ännu bekvämare. Förena din sommarstuga med trädgårdsmöblerna genom att måla allt i ett lugnande neutralt, som vitt för att hålla sakerna svala och känna sig lugna.

Gör din sommarstuga till den främsta attraktionen i din trädgård med en snygg stenstegsidé som leder till ytterdörren. En annan anmärkningsvärd sak med den här trädgården är det stora sommarstugaet som har monterats i ett relativt smalt utrymme. En eau de Nil exteriör, solstol och strandskylt ger också en nick till havet och skapar känslan av en snygg strandhytt.

Hitta en avskild plats i slutet av trädgården

Hitta en avskild plats i slutet av trädgården

Positionen för din sommarstuga är verkligen viktigt. I allmänhet är det ett bra ställe längst ner i trädgården – i mitten kommer din trädgård att se mindre ut än den är och bryta upp gräsmattan du har. Dessutom, om du vill skapa en vacker reträtt, desto längre du är borta från vardagen, desto bättre. Vi älskar hur detta rymliga sommarstuga omges av träd, vilket ger det en verkligt avskild, mitt i naturen.

Skapa ett utomhusvardagsrum och utomhusstudio

Använd en sommarstuga för att utvidga ditt inomhusutrymme. Du kanske har en växande familj och behöver extra utrymme eller bara vill ha ett annat område att umgås med. Genom att dekorera trädgårdsstrukturen på samma sätt som din inredning hjälper till att förena de enskilda bostadsutrymmena, vilket gör att de känns mer på ett. Lägg mattor, häng bilder och använd bekanta möbler som ekar ditt huvudvardagsrum – skapa ett slags utomhusvardagsrum.

Om du arbetar hemifrån kan ett trädgårdskontor vara precis saken för dig. För en lugn effekt, måla rummet vitt och sätt ett skrivbord nära ett fönster eller dörr, där det kan öppnas för en sval frisk luft. Skapa en snygg plats att studera med en blandning av moderna möbler och traditionella tillbehör, som telefon och träarkiv.

En trädgårdstudio är det perfekta stället att isolera en hobby, bort från huvudbyggnaden – för att inte tala om att vara omgiven av naturen för att inspirera. Oavsett om det är ett konstrum eller en yogastudio, kommer det dedikerade utrymmet att uppmuntra dig att vårda dina hobbyer att blomstra, så att du kan känna dig mer ansluten och i “zonen” eftersom det inte finns några andra distraktioner i sikte.